Imi plac mult hainele de lux

Dintotdeauna marile branduri au stiut sa atraga cea mai selecta clientela prin intermediul produselor ce ies din tiparele obisnuite, cu un design inovator si materiale de cea mai buna calitate dar si datorita prestantei insasi a brandului, a istoriei bogate a acestuia si a modului in care a evoluat de-a lungul anilor. Una dintre reprezentantele cele mai prolifice ale generatiei noastre, ce imbina traditia manufacturii de cea mai inalta calitate cu inovatia si continua modernizare a produselor scoase pe piata este casa de moda italiana Dolce&Gabbana, la carma careia se afla designerii Domenico Dolce si Stefano Gabbana, inca de la inceputurile acesteia.

Desi cu un debut relativ recent in comparatie cu alte branduri cu traditie, aceasta a reusit sa se afirme tot mai puternic pe piata modei internationale, in special datorita creatiilor de dama pline de feminitate, eleganta si opulenta, acestea fiind chiar colectiile cu care designerii au pus bazele casei de moda.

Urmate indeaproape de colectiile de haine pentru barbati, acestia au devenit lideri de piata in materie de vanzari, reusind sa se reinventeze cu fiecare noua prezentare de moda, incorporand elemente de inspiratii diverse in colectiile contemporane si gasind mereu noi mijloace de a redefini eleganta pe podium. In cadrul magazinului online Fashion Victim va oferim o selectie de produse atent alese pentru a va reimprospata garderoba cu obiecte de imbracaminte de cea mai buna calitate la preturi avantajoase.

Imbinarea stilului casual cu cel elegant

Caracterizate in egala masura atat prin opulenta cat si prin versatilitate, colectiile ce poarta semnatura designerilor Dolce&Gabbana se remarca prin introducerea obiectelor vestimentare luxuriante chiar si in cele mai casual tinute, fie ca este vorba de un sacou impodobit cu bijuterii sau chiar o pereche de blugi cu detalii din aplicatii si ornamente bogate. In cadrul colectiilor prezentate, opulenta si stilul relaxat tind sa coexiste in aceleasi tinuta, ajungand sa fie chiar marca distinctiva dupa care brandul era recunoscut. Incorporand piese din architectura, istorie si chiar religie in prezentarile lor, designerii Dolce&Gabbana raman fideli radacinilor lor siciliene si transpun toate aceste elemente in creatiile lor.

Printre cele mai des intalnite modele de inspiratie ce se regasesc in hainele acestora se numara, tinutele feminine ce incorporeaza dantela, folosirea imprimeurilor extravagante, ajungand pana la incorporarea motivelor religioase in cele mai recente colectii. In ceea ce priveste creatiile pentru barbati, aceastea se remarca de asemenea printr-un echilibru intre stilul casual, format din piese de baza, si cel nonconformist, opulent, al tinutelor in culori vii, cu o multitudine de aplicatii si imprimeuri ce ii dau tinutei un plus de personalitate si o nota indrazneata. Asadar, aici ai acces la o selectie din colectiile semnate Dolce&Gabbana din care va puteti alege favoritele la preturi avantajoase.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *