Aici se pot depozita celulele stem

Sa ai grija de sanatatea familiei si celor dragi este mai simplu in ziua de azi in conditiile in care tratamentele cu celule stem devin din ce in ce mai populare, inclusiv in Romania. Acestea se bazeaza pe abilitatea organismului de a se vindeca, fara a mai fi nevoie de interventiile chirurgicale clasice pentru tratarea celor mai complexe afectiuni. Asadar, apeleaza la banca Stemsure pentru a afla toate detaliile si pentru a sti care sunt conditiile de care trebuie sa tii cont.

Prelevarea celulelor stem

Exista mai multe surse din care pot fi recoltate celulele stem, astfel ca procedurile difera in functie de sursa aleasa. De exemplu, de multe ori se apeleaza la maduva osoasa intrucat aici este disponibila o sursa bogata de pe urma careia se poate profita. In schimb, o optiune si mai grozava, care prezinta mai multe plusuri e reprezentata de sangele cordonului ombilical, astfel ca este ideal ca procedura sa fie pusa in practica imediat dupa nastere. In caz contrar, sursa este irosita, iar o cantitate importanta de celule stem este pierduta.

Depozitarea in conditii optime

In schimb, celulele stem nu pot fi folosite imediat dupa nastere, ci este nevoie sa treaca prin laborator si sa fie supuse unor proceduri, in urma carora sa fie pregatite, iar in acest sens poate fi nevoie de cateva zile sau saptamani. Totusi, acestea trebuie sa fie depozitate in conditii speciale, iar aici nu isi pierd proprietatile in timp, ceea ce aduce toata flexibilitatea necesara, existand posibilitatea ca tratamentele sa fie puse in practica chiar si cateva decenii mai tarziu.

Tratarea mai multor afectiuni

Bineinteles, cu ajutorul celulelor stem pot fi tratate mai multe afectiuni complicate, fie ca vorbim de anumite forme de cancer, leucemie sau diabet si se asteapta ca in viitor lista actuala de 80 de boli sa fie completata cu multe altele. Astfel, se poate spune ca celulele stem reprezinta viitorul medicinei, iar banca Stemsure sta la dispozitia tuturor celor interesati de aceste tratamente.

Compatibilitate ridicata

Unul dintre marile plusuri este reprezentat de faptul ca nu se pune problema compatibilitatii care este aproape asigurata in cazul rudelor de sange si se pastreaza la valori ridicate in alte contexte, motiv pentru care este mai usor sa se asigure sanatatea intregii familii.

Sunt propuse pachete pentru toate buzunarele

Probabil ca esti interesat de costurile implicate, asa ca ar trebui sa stii ca aici ai la dispozitie patru pachete, care au fost special alcatuite pentru a indeplini nevoile tuturor. Asadar, tarifele incep de la 1.299 de euro, la care se adauga o taxa anuala pentru depozitare de 85 de euro, pe cand cel mai superior pachet se poate alege pentru 2.390 de euro, fara a mai implica alte taxe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *