E timpul sa iti faci o surpriza de sarbatori

Daca tot ne aflam in luna cadourilor, cu siguranta, fiecare dintre noi ne dorim sa ne rasfatam. Posibilitatile sunt foarte variate, iar totul tine de preferinte sau nevoi, dar ce isi poate cumpara cineva care le are pe toate? E simplu, descopera serviciile Colantaridesign si, cu siguranta, vei fi tentat sa iti colantezi masina pentru a-i da o noua fata. Aceasta este o optiune grozava, care poate fi vazuta ca o alternativa la vopsirea traditionala, doar ca mult mai simplu de pus in practica si care implica preturi mult mai mici.

Nu costa mult

In primul rand, nu costa mult aceasta procedura, iar in comparatie cu vopsirea obisnuita, vei ajunge sa platesti chiar si de cu patru ori mai putin. De exemplu, preturile sunt calculate in functie de dimensiunile autoturismului, iar tarifele pot incepe de la 800 de lei in cazul celor mai mici, din clasa subcompacta si pot creste treptat pentru compacte, sedanuri, SUV-uri, masini de lux si nu numai pana in jur de 2000 de lei. Totusi, pentru a vopsi o masina a carei colantare costa 2000 de lei, cu siguranta, vei fi nevoit sa pregatesti un buget in jurul a 10.000 de lei.

Aplicare rapida

In al doilea rand, aplicarea se face in cel mai scurt timp, simplu si rapid, fara batai de cap, de regula, fiind de ajuns chiar si numai cateva ore in acest sens, motiv pentru care te vei putea bucura de noul aspect imediat.

Tot felul de culori

Pentru ca gusturile difera de la o persoana la alta, la Colantaridesign am pregatit o paleta foarte vasta de culori din care vei putea alege. Poate le preferi pe cele mai simple, care sa imite vopseaua metalizata, fie pe cele mate sau perlate, pe toate le gasesti aici.

Ideal pe termen lung

Colantarea este o procedura care se dovedeste a fi ideala pe termen lung, in special atunci cand se foloseste un autocolant de cea mai buna calitate, care aduce o garantie de minim 5 ani, asa ca merita sa ai in vedere aceasta optiune.

Nu ai grija intretinerii

In plus, nici nu ai grija intretinerii, ceea ce presupune ca autocolantele pot fi expuse chiar si la cele mai putin prietenoase conditii, de la ploaie, la vant, zapada sau caldura excesiva, fara sa se deterioreze, sa se decoloreze si fara sa se dezlipeasca pe la colturi.

Indepartare oricand iti doresti

Descopera serviciile ColantariDesign si pe aceasta cale vei putea observa si faptul ca indepartarea se va putea face fara batai de cap, simplu si rapid, fara ca vopseaua masinilor sa aiba de suferit ci, dimpotriva, va fi protejata in tot acest timp, motiv pentru care aceasta este o solutie pe care merita sa o ai in vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *