Opteaza pentru serviciu de livrare flori Bucuresti

Floraria de vis este magazinul online din care iti poti achizitiona un buchet de trandafiri cu totul aparte. Personalul este pregatit sa iti ofere cele mai bune si mai deosebite flori atent alese si pregatite pentru tine, iar noi ne ocupam de asemenea si de o livrare flori Bucuresti gratuita.

Buchete de trandafiri de o frumusete unica.

Florile sunt cele mai in masura sa iti declare dragostea pe care o simti pentru femeia de langa tine. Acestea sunt frumoase si de-a dreptul perfecte in toate sensurile. Florile sunt de cele mai multe ori modalitatea prin care un barbat isi poate rasfata iubita fara a avea vreun motiv.

Barbatii care sunt atenti la nevoile femeii din viata lor vor stii ce cadouri sa ii faca astfel incat aceasta sa se simta rasfatata si apreciata.

Cutiile cu trandafiri sunt o noua alegere care se face instant remarcata.  Acestea au un design cu totul aparte si  se numara printre preferintele persoanelor moderne care nu se tem sa iasa in evidenta.

In cazul in care iti doresti sa mergi pe varianta clasica atunci trebuie sa stii ca poti alege un buchet cu 101 trandafiri, 51 de trandafiri sau 25 de trandafiri. Buchetele puse la dispozitie sunt numeroase iar designul acestora este unul deosebit.

Iubita ta ar trebui sa se simta norocoasa ca te are in viata ei si ar trebui sa te aprecieze mai mult. Un barbat care daruieste o floare fara a avea un motiv este atent si isi doreste sa iti arate dragostea prin orice mijloace.

Trandafirul este o floare simbol al dragostei , indragite atat de femei cat si de barbati. Este o floare care nu poate lasa pe nimeni indiferent. Este o floare care a aparut acum 35 de milioane de ani in China si care de-a lungul timpului s-a raspandit in toata zona Orientului Mijlociu.

In jurul trandafiriilor au existat de-a lungul timpului numeroase legende.  Se stie ca trandafirul este o creatie a zeitei Chloris care i-a pus pe alti zei sa lucreze la alcatuirea lui. Astfel incat Zephyr a dat norii la o parte iar Apollo a inflorit trandafirul iar Ares i-a facut spinii sa se poata apara.

O alta legenda ne spune ca trandafirul a aparut dintr-un suras de-al lui Cupidon iar spinii sunt sagetile cu care zeul tragea in inimile tinerilor.

In Europe se crede ca trandafirii au fost adusi de Alexandru cel Mare.  Romanii organizau o adevarata petrecere in cinstea acestei flori atat de frumoase si de parfumate.

Drept urmare, trandafirul este o floare plina de simboluri care nu face altceva decat sa ne bucure existenta si sa ne faca sa ne dorim ca intreaga viata sa avem parte de aceasta floare. Perfectiunea ei este una care poate dezarma pana si pe cea mai puternica persoana. Un trandafir este suficient pentru a cuceri inima unei domnisoare si pentru a-ti pastra relatia fericita. Orice femeie iubeste florile si adora ca barbatul de langa ea sa ii ofere drept cadou mici atentii.

Trandafirul este doava vie a dragostei , de aceea se folosesc atat de mult la nunti si cununii.

Daca vrei sa iti impresionezi femeia din viata ta atunci trebuie sa ii oferi un buchet de trandafiri din cand in cand ca sa vada cat de mult o apreciezi si cat de mult o iubeste. Alege aceste flori din toata inima si vei vedea ca intreaga ta relatie va evolua in bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *