Pensionarii au nevoie tot timpul de bani

Cu totii avem parinti sau bunici care sunt pensionari si pentru care ziua de maine nu este asigurata, totul din cauza pensiilor mult prea mici. Totodata, pentru acestia orice plata neprogramata poate fi o adevarata bataie de cap, motiv pentru care adesea se vad nevoiti sa apeleze la ajutorul prietenilor sau familiei. In schimb, solutia este mult mai simpla decat atat pentru ca exista credit pentru pensionari si nu facem referire la cele de la banci unde regulile sunt foarte stricte.

Apeleaza unde trebuie

Ce rost are sa te incurci cu cine nu trebuie, cand solutia pe care o cautai este mult mai simpla? Sa obtii un credit pentru pensionari nu este deloc dificil la Telecredit, iar acesta poate fi vazut ca un mare ajutor venit pentru cei trecuti de prima tinerete care de cele mai multe ori sunt trecuti cu vederea de banci si nu sunt inclusi in planurilor lor.

Ai acces la o suma de bani are te ajuta

Asadar, Telecredit iti pune sume de bani de la 100 la 2000 de lei pe care le poti imprumuta astfel incat sa nu mai fii nevoit sa ramai la mana familiei de fiecare data cand iti trebuie o anumita suma pentru tot felul de cauze.

Nu ai grija returnarii

In plus, aici nu vei avea grija returnarii sumelor de bani pe care le-ai imprumutat intrucat ai suficient timp la dispozitie, intre 10 si 30 de zile, iar tu esti cel care alege cifra exacta in functie de modul in care stii ca iti gestionezi finantele.

Poti sa stai fara stres

Cand ajungi la Telecredit poti sa stai fara stres chiar si atunci cand, din diferite motive, te afli in imposibilitatea de a returna la timp creditul. Asadar, vei avea posibilitatea de a opta pentru un alt credit pentru pensionari pe care sa il obtii in aceleasi conditii avantajoase ca primul, adica nu sunt impuse alte taxe sau comisioane, tocmai pentru a-ti fi cat mai usor sa iti depasesti problemele de natura financiara.

Direct de acasa

De asemenea, poti sa rezolvi totul direct de acasa, ceea ce presupune ca nici nu mai trebuie sa te deplasezi pana la banca. Fie direct la telefon, fie online, alegi suma de bani de care ai nevoie, de la 100 la 2000 de lei si perioada in care crezi ca o vei rambursa, de la 10 la 30 de zile, simplu si rapid.

Scapi de orice problema

Cu alte cuvinte, de acum iti ramane sa folosesti banii cum vrei, sa iti cumperi medicamentele de care aveai nevoie, sa mergi la stomatolog, sa repari masina, sa cumperi alt aragaz sau poate sa mergi intr-o vacanta, fie sa cumperi un cadou frumos pentru cineva din familie, acum totul este posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *