Am gasit un produs interesant pentru locuinta mea

Ca sa iti pui locuinta la punct ai o multime de solutii, insa trebuie sa stii cum sa alegi cea mai buna varianta pentru tine. Asadar, intra la DHN si alege rulourile suprapuse pentru ca, mai mult ca sigur, nu vei da gres. Rulourile se aplica la ferestre si aduc o multime de beneficii, iar pe cele mai importante dintre acestea le vom descoperi impreuna.

Un plus de protectie

Calea preferata a musafirilor nepoftiti de a intra prin efractie este fereastra, asa ca prin simpla instalare a rulourilor suprapuse la nivelul geamurilor se elimina aceasta posibilitate. Cu alte cuvinte, te vei bucura de un plus de protectie pentru locuinta ta, astfel incat sa stie ca atat familia, cat si bunurile tale vor fi protejate.

Izolare termica si fonica

Nu trebuie omis nici faptul ca rulourile suprapuse sporesc eficienta termica cu pana la 20%, ceea ce presupune ca vei ajunge sa platesti mai putin pentru a incalzi locuinta. Mai mult, si eficienta fonica este sporita in aceeasi masura, fapt care se traduce prin mai multa intimitate si prin tinerea la distanta a zgomotelor exterioare.

Diferite modele

Optiunile sunt destul de variate, asa ca daca ai preferinte din punct de vedere estetic, cu siguranta, acestea vor fi indeplinite la DHN, fie ca preferi ceva mai simplu, universal, fie ceva care sa fie special conceput pentru nevoile tale.

Mai multa intimitate

Cu siguranta lipsa intimitatii reprezinta o problema comuna in cazul cladirilor aflate la mica distanta unele de altele, asa ca prin optarea pentru rulouri suprapuse se obtureaza vederea curiosilor.

Actionare automata sau manuala

Ai la dispozitie doua variante: actionarea automata si cea manuala, ambele avand propriile avantaje. Bineinteles, cea automata este mai comoda, dar si mai costisitoare, pentru ca implica un compresor actionat cu telecomanda, iar printr-o simpla apasare de buton vei putea folosi rulourile. In schimb, nici varianta manuala nu trebuie neglijata intrucat actionarea se face simplu, fara niciun efort, asa ca DHN iti propune ambele optiuni.

Ideal pe termen lung

Solutia se dovedeste a fi ideala pe termen lung intrucat aceste rulouri sunt fabricate din materiale rezistente, de cele mai multe ori, din aluminiu, iar acesta nu numai ca trece cu brio testul timpului insa aduce si multe alte beneficii. Vantul puternic, precipitatiile, loviturile, toate acestea nu vor reprezenta o problema pentru rulourile suprapuse din aluminiu pe care le ai la dispozitie aici.

Preturile sunt foarte bune

Nu in ultimul rand, nici preturile nu sunt foarte ridicate, ceea ce presupune ca nu ai nevoie de bugete mari pentru a te bucura de o solutie eficienta pentru locuinta ta. In plus, raportul calitate -pret este mai mult decat ideal asa ca intra la DHN si alege rulourile suprapuse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *